Přední kližka s kostí Ossobuco
hovězí - na dotaz
S kostí příčně řezaná kližka je známá jako Ossobuco (v italštině „děravá kost”). Jedná se o prorostlé maso s kostí, kde vazivo a morek dávají pokrmům potřebnou šťavnatost a plnost v chuti. Obzvlášť u Ossobuca je výpek díky napříč řezané morkové kosti doslova lahůdkou.
Tento řez nejdřív rychle zatáhněte na pánvi, poté na zelenině, bylinkách a víně dopékejte v troubě, podlévejte vývarem. Ve finále, po kuchyňské úpravě, můžete vypečenou šťávu redukovat a zjemnit oříškem másla, zatímco maso na teple ještě odpočívá.
moc nás těší váš obrovský zájem o naše maso – děkujeme! Bohužel i to má svou stinnou stránku. Kvůli omezené kapacitě a s cílem zachovat vysokou kvalitu nemůžeme aktuálně uspokojit veškerou poptávku.
Z toho důvodu bude objednávání přes e shop dočasně omezeno. Dále můžete objednávat na telefonu 607 842 981, kde vám po domluvě objednávku vytvoříme.
Děkujeme za pochopení vaše Přeštické hovězí.
Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu.