Stařené

Plec bez kosti

hovězí - na dotaz

Maso je méně tučné než vepřové. Hovězí je bohatým zdrojem bílkovin, ale také železa. Maso z kýty nebo plece tedy hovězí zadní se hodí pro pečení, dušení, opékání a připravit z něj lze například i chutné plátky, rolády nebo závitky. Vyzkoušejte recept hovězí na divoko.

Vážení zákazníci,

moc nás těší váš obrovský zájem o naše maso – děkujeme! Bohužel i to má svou stinnou stránku. Kvůli omezené kapacitě a s cílem zachovat vysokou kvalitu nemůžeme aktuálně uspokojit veškerou poptávku.

Z toho důvodu bude objednávání přes e shop dočasně omezeno. Dále můžete objednávat na telefonu 607 842 981, kde vám po domluvě objednávku vytvoříme.

Děkujeme za pochopení vaše Přeštické hovězí.
informace k produktu

Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu. 

Fotogalerie