Skladem

Kosti morkové

hovězí

Morková kost obsahuje morek, ve kterém je lecitin, napomáhající trávení tuků a činnosti nervových buněk. Je to zpravidla střední část dlouhé kosti, většinou ramenní, holenní nebo stehenní a má překvapivě široké využití. Dělají se z ní silné vývary a omáčky, ale dají se z ní vytvořit i morkové knedlíčky, nebo se dá i grilovat. Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s česnekem.

Produkt Cena/ks Počet kusů
1 kg 40 Kč
ks
1,5 kg 60 Kč
ks
2 kg 80 Kč
ks
2,5 kg 100 Kč
ks
3 kg 120 Kč
ks
3,5 kg 140 Kč
ks
4 kg 160 Kč
ks
Zboží bude připraveno k vyzvednutí: 7.6.2024
informace k produktu

Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu.