Skladem

Kosti morkové

hovězí

Morková kost obsahuje morek, ve kterém je lecitin, napomáhající trávení tuků a činnosti nervových buněk. Je to zpravidla střední část dlouhé kosti, většinou ramenní, holenní nebo stehenní a má překvapivě široké využití. Dělají se z ní silné vývary a omáčky, ale dají se z ní vytvořit i morkové knedlíčky, nebo se dá i grilovat. Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s česnekem.

Vážení zákazníci,

moc nás těší váš obrovský zájem o naše maso – děkujeme! Bohužel i to má svou stinnou stránku. Kvůli omezené kapacitě a s cílem zachovat vysokou kvalitu nemůžeme aktuálně uspokojit veškerou poptávku.

Z toho důvodu bude objednávání přes e shop dočasně omezeno. Dále můžete objednávat na telefonu 607 842 981, kde vám po domluvě objednávku vytvoříme.

Děkujeme za pochopení vaše Přeštické hovězí.
informace k produktu

Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu.