Skladem

Hanger - veverka

hovězí - na dotaz

Hanger steak česky zvaný jako veverka, je sval bránice. Je vhodný na grilování, steaky a minutky, dušení a masové rolády. Je zavěšený pod páteří zvířete, v místech, kde má svíčková špičku. Je to jeden z nejlepších a nejchutnějších svalů, který na hovězím najdete. Toto maso se stane klenotem každého grilování. Veverka je tvořena dvěma plochými svaly, které jsou spojené blánou. Doporučujeme grilovat vcelku a porcovat až bude hotový, díky tomu si uchová více šťávy. Nejlepší je samozřejmě od nás vystařený hanger steak !!!

Vážení zákazníci,

moc nás těší váš obrovský zájem o naše maso – děkujeme! Bohužel i to má svou stinnou stránku. Kvůli omezené kapacitě a s cílem zachovat vysokou kvalitu nemůžeme aktuálně uspokojit veškerou poptávku.

Z toho důvodu bude objednávání přes e shop dočasně omezeno. Dále můžete objednávat na telefonu 607 842 981, kde vám po domluvě objednávku vytvoříme.

Děkujeme za pochopení vaše Přeštické hovězí.
informace k produktu

Minimálně objednávejte v množství 1 kg od druhu masa. Při výdeji garantujeme toleranci váhy +/- 10 %. Výdej probíhá každý pátek. Pokud objednáte do čtvrtka do 7:00 hodin můžete si maso vyzvednout příští pátek. Pokud objednáte ve čtvrtek 7:05, můžete vyzvednout až přespříští pátek. Přesný termín, kdy bude zboží připraveno k vyzvednutí, najdete výše u specifikace produktu.